• Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (1)
  • Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (2)
  • Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (3)
  • Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (4)
  • Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (5)
Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (1)

Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri)

DELL

865.99 lei

714.99 lei
-18%
Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe Evomag.ro
Descriere

Scurta descriere

Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (2) 1

Integrare ca niciodata
 
Ramaneti productiv acasa sau la birou cu primul adaptor multi-port din lume cu difuzor integrat (bazat pe analiza Dell in martie 2020).
 
Numeroasele sale porturi ofera o varietate de optiuni de conectivitate, in timp ce difuzorul sau incorporat ofera o mare comoditate de conferinta. Acum va puteti incarca laptopul in timp ce sunteti conectat la un afisaj si la tastatura si mouse, plus puteti participa la un apel conferinta - toate in acelasi timp.
 
Compact si portabil: elegant si mic, designul sau compact ocupa putin spatiu, astfel incat sa puteti introduce cu usurinta adaptorul multiport in geanta si sa il duceti oriunde.
 
Gestionarea eficienta a cablurilor: pur si simplu infasurati cablul in jurul bazei cand ati terminat - ce ar putea fi mai usor? Acest lucru previne incurcaturile si asigura ca ramane ingrijit in geanta.
 
Instalare rapida: Configurarea este rapida si usoara - conectati-va instantaneu fara a fi nevoie sa descarcati niciun software pentru o solutie gata de utilizare. 
 
Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (3) 2
Conectati-va extensiv. Incarcati comod.
 
Faceti mai multe lucruri cu acest adaptor multiport. Conectati-va la un afisaj, transferati date si alimentati computerul simultan in timp ce sunteti in apel.
 
Performanta fara compromis a ecranului: acceptand cele mai noi standarde din industrie, acest adaptor Dell multiport va permite sa va bucurati de imagini clare la rezolutie de pana la 4K la 60Hz i cand va conectati afisajul extern prin portul HDMI 2.0 i sau portul USB-C (1). Este ideal pentru partajarea prezentarilor si videoclipurilor! De asemenea, puteti profita de compatibilitatea HDR pentru imagini vii si imagini realiste.
 
Transfer de fisiere foarte rapid (2) : Lucrati mai rapid si mai inteligent. Vitezele de pana la 10 Gbps va permit sa transferati fisiere media mari in cateva secunde prin porturile USB-C si USB-A.
 
Incarcati computerul (3) : Cu o livrare de energie de pana la 90 W, puteti incarca cu usurinta o varietate de computere - conectati pur si simplu adaptorul de alimentare USB-C sau afisati-l la portul USB-C de pe difuzorul adaptorului.
 
Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (4) 3
Solutia dvs. de conferinta de zi cu zi
 
Bucurati-va de o experienta de conferinta fara probleme cu difuzorul incorporat care va pregateste pentru apeluri zilnice si check-in-uri.
 
Microfon omnidirectional: microfonul integrat preia sunetul din jurul mesei, astfel incat fiecare voce sa fie auzita.
 
Comenzi intuitive ale apelurilor: butoanele difuzorului faciliteaza pornirea apelurilor, inchiderea si dezactivarea / dezactivarea sunetului si reglarea volumului. Indicatorii LED ofera indrumari vizuale clare.
 
Anulare ecou si reducere a zgomotului: Bucurati-va de apeluri cristaline de fiecare data. Designul inteligent reduce zgomotul si ecoul de fundal nedorit.
 
Compatibil cu platforma UC: optimizat pentru platforme UC de top precum Zoom si Teams, acest adaptor va permite sa participati la apeluri de conferinta prin intermediul platformelor dvs. preferate.
 
Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (5) 4
 
Caracteristici si porturi
 
1. Difuzor | 2. Buton raspuns | 3. Reducerea volumului | 4. Mute / Unmute | 5. Cresterea volumului | 6. Termina / Respinge apel | 7. Indicatoare LED | 8. Conector USB-C | 9. Cablu USB-C | 10. USB-A 3.1 (10Gbps) | 11. Microfon | 12. Port HDMI 2.0 (4K) | 13. Port USB-C (afisaj, date si livrare de energie) | 14. Microfon
 
Difuzor conferinta cu microfon DELL MH3021P, Docking station, USB-C, 90W (Gri) - Telefoane VoIP (6) 5
1. Este acceptata o singura iesire video odata. Daca HDMI si USB-C sunt conectate in acelasi timp, HDMI va avea prioritate
 
2. Cand difuzorul adaptor alimenteaza laptopul:
 
(a) si este conectat la portul USB-C / Thunderbolt al laptopului (3A / 5V) - 2 USB-A in aval si 1 port USB-C accepta dispozitivele selectate
 
(b) si este conectat la portul USB-C / Thunderbolt al laptopului (1,5A / 5V) - 2 porturi USB-A in aval si 1 USB-C pot suporta dispozitive cu consum redus de energie, cum ar fi mouse-ul, tastatura, dongle Bluetooth / RF, unitati de selectare selectate
 
SAU
 
Cand difuzorul adaptor este conectat la adaptorul de alimentare USB-C sau la afisajul USB-C: iar cablul sau USB-C este conectat la portul USB-C / Thunderbolt al laptopului - 2 porturi USB-A din aval accepta dispozitivele selectate
 
3. Pana la 90W pot fi folositi pentru incarcarea laptopului USB-C. Puterea reala furnizata depinde de politica de alimentare a sursei de energie / platforma
Detalii tehnice
Specificatii produsTip ProdusSistem audio-conferinta

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review