• Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (1)
Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (1)

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g

WEDDERSPOON

186.26 lei

185.52 lei
-1%
Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe vegis.ro
Descriere

Mierea de Manuka Kfactor 12 este verificată și nu conține organisme modificate genetic, este 100% crudă și nepasteurizată. Mierea de Manuka Kfactor 12 aduce aroma și consistența specifică florilor de manuka tocmai din Insulele din Sudul Noii Zeelande. Mierea se poate folosi în dieta zilnică, în amestec cu alte alimente, băuturi sau ca parte a practicii de îngrijire.

Mierea de Manuka KFactor 12 conține minim 65% cantitate de granule de polen Manuka,  efecte antioxidante puternice și proprietăți de întărire a imunității.

Mierea Manuka are culoarea alunelor și se încadrează în categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)

KFactor 12 indică faptul că această miere conține minim 65% concentrație de polen specific florii manuka.

Mierea de Manuka Wedderspoon a fost medaliată cu punctaj maxim (3 stele) la competiția Great Taste Awards din Marea Britanie în anul 2014.

 

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (2) 1Beneficiile mierii de Manuka:

Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Datorită cantității limitate care se produce doar în Noua Zeelandă (nu există copaci Manuka nicăieri altundeva în lume) și faptului că Mierea de Manuka necesită certificări și diferite teste ale compușilor pentru a putea fi certificată ca originală, această miere are un preț mai ridicat decât mierea normală.

Oamenii din întreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infecții cu stafilococ, paraziți intestinați și multe alte afecțiuni gastro intestinale.

Totodată, Mierea de Manuka se utilizează și ca tratament preventiv, este un adjuvant pentru întărirea imunității și are proprietăți nutritive excepționale pentru piele și ten.

Iată câteva dintre afecțiunile pentru care se consumă Mierea de Manuka:

 Imunitatedureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte
Sistem digestivaciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali
Afectiuni bacterieneacnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena
Ingrijire externaeczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (3) 2Ingrediente: 

100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizată.

Ambalat în borcan ermetic, care nu conține BPA.

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (4) 3Mod de administrare:
1-2 lingurițe cu jumătate de oră înainte de mese

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (5) 4Precauții:

Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.

Nu este nevoie să o păstrați la frigider.

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (6) 5Țara de origine: Noua Zeelendă


 

 Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (7) 6Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon?

Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea mai înaltă calitate și puritate a Mierii de Manuka.

Pentru a identifica și a măsura proprietățile complexe care se găsesc în Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistică etapizat, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o mierespecială.

Sistemul Kfactor îndeplinește reglementările evaluării Mierii de Manuka, puteți citi aici scrisoarea de certificare.

Totodată, sistemul Kfactor va defini în mod adițional proprietățile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.

Brandul Wedderspoon finanțează cercetarea imagistică prin rezonanță magnetică nucleară (RMN). Această tehnologie extrem de sensibilă va măsura nu numai substanțele recunoscute, dar, de asemenea, încearcă să identifice substanțe adiționale prezente doar în Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal și alți factori cheie pe care sperăm să îi identificăm folosind tehnologia unică RMN.

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (8) 7Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon

Sistemul de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvoltă standarde și reglementează cerificările Mieri de Manuka ( și ale tuturor celelaltor produse alimentare și agro-alimentare din Noua Zeelandă). Aici puteți vedea scrisoarea de aprobare.

Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândrie de aprovizionarea, ambalarea și etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.

 

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (9) 8Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATĂ

Mierea Raw este pur și simplu miere care a fost ușor filtrată și foarte puțin încălzită natural, de razele soarelui, pentru a avea consistența cremoasă, fără pasteurizare, și conține în mod natural polen de albine, ceară de albine și propolis.

Spre deosebire de mierea pasteurizată, mierea raw conține în mod natural și enzime vii - și fiecare borcan este urmărit de la apicultorul specialist din Noua Zeelandă până la produsul final, ambalat

Brandul Wedderspoon se angajează în furnizarea celor mai bune și sănătoase produse, motiv pentru care mierea este întotdeauna păstrată în starea sa naturală , crudă și nepasteurizată.

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (10) 9Beneficii nutriționale Miere de Manuka

Nectarul în sine este compus în principal din zaharoză și apă . Albinele adaugă enzime cunoscute sub denumirea de invertază care creează compuși chimici suplimentari, transformând zaharoza în fructoză și glucoză, evaporând apoi apa, astfel încât produsele rezultate vor deveni rezistente.

Mierea este o sursă de carbohidrați .

Timp de milioane de ani, albinele și florile au lucrat împreună pentru a crea nenumărate combinații naturale, aromate și sănătoase de miere. Nectarul din fiecare floare și copac contribuie la propria sa paleta de gusturi și enzime pentru mierea stupului local. De-a lungul istoriei, triburile Maori din Noua Zeelandă, cei care au descoperit pentru prima dată Manuka, s-au bucurat de
aceasta floare pentru nenumăratele sale beneficii. Raportat la planta .Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este cu adevărat o minune a naturii . Este considerată una dintre cele mai nutritive alimente din lume , conțin
ând zaharuri complexe , enzime vii și alți compuși care apar în mod natural și este consumată zilnic de foarte mulți oameni.

Mierea de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decât zahărul de masă. Acest lucru înseamnă pur și simplu că zahărul din miere este absorbit în fluxul sanguin treptat.

 

Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (11) 10Sistemul de notare PFUND Color Standard

Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a măsura gradat nuanța mierii, pentru a te asigura că mierea pe care o primești este consistentă și de încredere.

Determinarea nuanței de culoare pe scara Pfund este măsurată printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat măsoară lungimile de undă ale luminii, exprimată în milimetri, care pot trece prin miere .

Există șapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR

 

Vrei să citești mai multe despre propritețățile și utilizările Mierii de Manuka? Citește articolul nostru:

Recomandari: sistem digestiv | afectiuni dermatologice | Antiviral | migrene | gripa si raceala

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review